top of page
Winter BBQ 
Team Spirit!

Jullie worden om 16.00 uur hartelijk ontvangen met koffie en gebak op onze sfeervolle locatie in Eindhoven.

 

Om 16.30 uur start het twee uur durende teambuildings programma          (begeleid door professionele coaches) met activiteiten waarbij plezier, energie, beleven en ervaren voorop staan! Deze activiteiten zijn fysiek haalbaar voor iedereen (dus iedereen kan meedoen)!

 

Tijdens  een gezamenlijke kick off, waarbij meteen de verbinding naar “samen” wordt gemaakt worden jullie in de juiste mindset gebracht. Daarna  gaan jullie aan de slag in kleinere groepen. In een competitie wordt bekeken welk subteam  “samenwerkt” het best snapt en toepast. Dit zal leiden tot hilarische taferelen, succes beleving verzekerd.

 

Vanaf 18.00 uur start de drankafkoop en rond 19.00 uur wordt de BBQ aangestoken. Op de strobalen rondom het kampvuur kunnen de activiteiten de revue nog eens passeren. De Drie Vraagtekens zorgen er rond 20.00 uur voor dat jullie samen aan het zingen gaan. Echt een leuke dag vol teamspirit!

 

Duur: 16.00 - 22.00 uur

Aantal personen: vanaf 20 personen
Prijs: € 82,50 p.p. exclusief 21% BTW 
Inbegrepen: aankomst met koffie/ thee en gebak, teambuildings activiteiten, kampvuur met strobalen er omheen, BBQ en drankafkoop van koffie, thee, bier, fris, wijn, gluhwein en warme chocolademelk met slagroom.

€ 82,50 p.p. excl. 21% BTW

Winter BBQ Team Spirit!

bottom of page