top of page
Winter BBQ 
Ranking Elkaar!

Van harte welkom zijn jullie vanaf 16.00 uur op onze sfeervolle locatie in Eindhoven. Bij aankomst staat koffie/ thee met gebak voor jullie klaar.

 

Jullie gaan elkaar beter leren kennen met het vrolijke spel “Ranking Elkaar”. Ontstaan uit de tv hit “Ranking the Stars”, maar dan met een creatieve draai ontwikkeld tot een uitdagend netwerkspel op ware grootte.Verdeeld in teams gaan jullie het tegen elkaar opnemen.

 

Hoe goed ken jij je medespelers en hoe goed kennen ze jou? Stel elkaar op de proef door de vijf opties van een onderwerp op de juiste volgorde te leggen en kom erachter of de andere teams jullie “ranking” goed ingeschat hebben. De luchtige, serieuze en hilarische onderwerpen zullen zeker tot discussies leiden!

 

Vanaf 18.00 uur start de drankafkoop met koffie, thee, bier, fris, wijn, gluhwein en warme chocolademelk met slagroom. De BBQ wordt aangestoken, op de strobalen rondom het kampvuur kunnen jullie volop genieten van de goede stukken vlees en vis bestaande uit koteletten, saté, spek, hamburgers, biefstuk, garnalen, salades, stokbrood en sauzen. De avond wordt afgesloten met de gezellige kampvuurliedjes van entertainmentgroep "De Drie Vraagtekens".

 

Duur: 16.00 - 22.00 uur

Aantal personen: vanaf 20 personen
Prijs: € 69,50 p.p. exclusief 21% BTW 
Inbegrepen: koffie/ thee met gebak bij aankomst, spel Ranking Elkaar, kampvuur met strobalen er omheen, entertainment, biologische BBQ en 4 uur durende drankafkoop.

 

€ 69,95 p.p. excl. 21% BTW

Winter BBQ Ranking Elkaar!

bottom of page