top of page
Winter BBQ 
Spannende Spooktocht

Deze middag begint om 15.30 uur met de 4 uur durende drankafkoop bestaande uit koffie, thee, bier, fris, wijn, gluhwein en warme chocolademelk met slagroom op onze locatie in Eindhoven.

 

Met het vrolijke spel “Ranking Elkaar” leren jullie elkaar op een originele manier een stuk beter kennen. Dit spel is ontstaan uit de tv hit “Ranking the Stars”, maar dan met een creatieve draai ontwikkeld tot een uitdagend netwerkspel op ware grootte. Verdeeld in teams gaan jullie het tegen elkaar opnemen.

 

Om 17.30 uur staat de BBQ klaar met o.a. koteletten, saté, spek, hamburgers, biefstuk, garnalen, salades, stokbrood, sauzen, e.d.

 

Vanaf een spannende locatie in de bossen gaan jullie elkaar eens in een ander (maan)licht zien?! Hier worden jullie in een spookachtige sfeer gebracht door middel van een introductiefilm en een spannend toneelstuk!

 

Vervolgens worden jullie om de zes minuten in groepen van zes personen gedropt in het bos. Vanuit hier volgen jullie de lintjes en lichtjes waarbij jullie, tijdens de wandelroute van ongeveer 5 kilometer (2 uur), langs spannende, donkere en schrikbarende plekjes komt! Dit is wat jullie tijdens deze Spannende Spooktocht zomaar tegen zouden kunnen komen: Lijken in bomen, bewegende grafstenen, rondwandelende zombies, zwevende spoken, enge figuren en nog veel meer!

 

Bij terugkomst krijgen jullie een drankje en worstenbroodje om op te warmen.

 

Duur: 15.30 - 22.30 uur

Aantal personen: vanaf 20 personen
Prijs: € 67,50 p.p. exclusief 21% BTW 
Inbegrepen: spel Ranking Elkaar, kampvuur met strobalen er omheen, biologische BBQ en drankafkoop, spannende spooktocht, drankje en worstenbroodje eind van de avond.

€ 67,50 p.p. excl. 21% BTW

Winter BBQ Spooktocht!

Bijzonderheden:

Deelname vanaf 16 jaar

 

Graag een half uur van te voren aanwezig zijn, zaklampen zijn verboden (om de sfeer ten goede te laten komen).

 

Let op:

Dit arrangement "Winter BBQ Spooktocht"is alleen te boeken op onderstaande data:

 

  • Zaterdag 22 november 2014

  • Zaterdag 13 december 2014

  • Zaterdag 10 januari 2015

 

Dit arrangement gaat erg hard, vol = vol, dus ben er snel bij!!

bottom of page